NFP camouflagekleding of -materialen kopen of verkopen? Bij Outdoor & Military zijn we jouw specialist in alles met het Netherlands Fractal Pattern. Het camouflagepatroon van de Nederlandse krijgsmacht, dat in 2019 werd geïntroduceerd.

Zoek je naar NFP kleding in Multitone, Green, Tan of een van de andere kleuren? We laten je zien wat er beschikbaar is en bieden je andersom een goede prijs voor de materialen die je graag wilt verkopen. Zodat we het grootste assortiment NFP camouflage kunnen aanbieden, net als al het andere dat je nodig hebt voor outdoor, survival en bushcraft.

Wat is NFP en NFP Multitone?

Wat is NFP en wat is NFP Multitone? NFP staat voor Netherlands Fractal Pattern. Het is het camouflagepatroon dat in 2019 werd geïntroduceerd voor de Nederlandse krijgsmacht. De gevechtstenues en -uitrusting zijn in dit patroon uitgevoerd, om in verschillende omstandigheden de ultieme camouflage te bieden.

De meest bekende variant is voor veel mensen NFP Multitone (of NFP Multi). Het is een variant speciaal voor uitrustingsstukken, zoals de rugzakken die je kunt gebruiken. Het gaat om een grovere stof, met daarin de kleuren uit zowel NFP green als NFP Tan. 

NFP is er in totaal in nog 4 andere verschillende varianten:

            ▪ NFP Green

De groene variant van de NFP camouflage. Ideaal in bosrijke en stedelijke gebieden in voornamelijk West- en Oost-Europa. 

            ▪ NFP Tan

De keuze voor droge gebieden. Je kunt denken aan woestijnen, steppes en savannes.

            ▪ NFP Navy

De uitvoering voor boordpersoneel van de Koninklijke Marine.

            ▪ NFP Arctic

De kleurstelling voor optreden in arctische omgevingen, zowel op als rondom de noord- als zuidpool.

De verschillende varianten maken het mogelijk om de NFP camouflagekleding en -uitrusting af te stemmen op de specifieke omgeving en de belangrijke uitdagingen. Of op jouw voorkeur, voor NFP kleding waarmee je de natuur en de elementen gaat trotseren. 

Uitgebreid assortiment NFP camouflage 

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment op het gebied van NFP camouflage? Je kunt natuurlijk denken aan de rugzakken, net als aan andere kleding en uitrusting. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een opbouwtas, een carrier vest of een rugzakhoes? Ze zijn allemaal beschikbaar in de verschillende NFP camouflage kleuren. Om daar midden in de ruige natuur, in de woestijn en op de steppe of op andere plaatsen op een goede manier gebruik van te maken.

Om zoveel mogelijk ongemerkt door het landschap te bewegen. In een kleurstelling die niet zal opvallen, door op te gaan in de omgeving. En met materialen die speciaal geschikt zijn om deze kleuren weer te geven. Stevig genoeg om de grootste uitdagingen aan te gaan, waardoor je met NFP Multitone, NFP Green, NFP Tan, NFP Navy en NFP Arctic een geweldige keuze maakt.

Camouflage: kopen en verkopen

Je kunt online jouw NFP camouflage-materialen kopen. En heb je juist materialen liggen die je zou willen verkopen? Neem dan contact met ons op. Vertel ons wat je hebt liggen en maak daar duidelijke foto’s van. Zodat we je een goed bod kunnen doen, om het geld naar jouw rekening over te maken. Op die manier kun je jouw NFP camouflage online kopen of juist verkopen, via het grootste platform dat we daarvoor opbouwen.

We zijn jouw specialist in camouflage en NFP. Waarmee je kiest voor het camouflagepatroon zoals dat in 2019 werd geïntroduceerd voor de Nederlandse krijgsmacht. Met een aantal verschillende varianten, waarvan we je graag laten zien hoe je die het best kunt gebruiken. 

Bekijk hier al onze NFP camouflage producten. En heb je nog vragen? Bel ons op of gebruik het online contactformulier. We kijken ernaar uit om van je te horen.